viagra online in canadastyle1 suckerfish">
Business Intelligence

Business Intelligence

Business Intelligence omvat een breed scala aan applicaties, methoden en technieken voor het vergaren, beschikbaar stellen en analyseren van data met het doel gebruikers te ondersteunen bij het maken van beslissingen. De term impliceert een grondige kennis over alle factoren die uw bedrijfsvoering kunnen beïnvloeden.
Het is van fundamenteel belang dat u diepgaande kennis heeft over uw klanten, concurrenten, partners, economische omstandigheden en een strategisch inzicht heeft in uw bedrijfsvoering om effectief en kwalitatief goede beslissingen te nemen.
Business Intelligence stelt u in staat deze beslissingen te nemen.
 
Waarom Business Intelligence
Business Intelligence zorgt ervoor dat uw organisatie in staat is goed onderbouwde, strategische beslissingen te nemen die u een voorsprong kunnen geven op uw concurrentie. Dit geld zeker als u uit uw omgeving informatie kan extraheren die gebruikt wordt om toekomstige trends of omstandigheden te voorspellen.
Als deze informatie effectief is vergaard en proactief wordt gebruikt, kunt u beslissingen nemen voordat de concurrent dat doet en zo uw organisatie een voorsprong geven.
Het ultieme doel van Business Intelligence is het verbeteren van de tijdigheid en de kwaliteit van informatie. Tijdig en kwalitatief goede informatie is als het hebben van een kristallen bol die u kan tonen wat de beste stap is om te nemen.
Business Intelligence toont u:
•    Uw positie ten opzichte van de concurrentie
•    Veranderingen in klantgedrag en bestedingspatronen
•    Klantvoorkeuren
•    De mogelijkheden van uw organisatie
•    Markt condities, toekomstige trends, demografische en economische informatie
•    Sociale, wettelijke en politieke omstandigheden.
•    Wat andere bedrijven op de markt doen.
 
U kunt uit de verzamelde informatie afleiden welke aanpassingen er gedaan moeten worden.
Bedrijven realiseren zich steeds meer dat in deze competitieve, snelle en steeds veranderende markt, het snel kunnen reageren en aanpassingen doen een fundamentele en  belangrijke eigenschap is waardoor de concurrentiepositie gehandhaafd kan blijven